Trabzon'da 9 günde 3 kritik maç

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, sahalarında art arda oynayacakları 3 maçla yükselişe geçeceklerine inandıklarını söyledi.   Ligde Torku Konyaspor yenilgisiyle 27 puanla 14. sırada yer alan bordo-mavililer, 11 Mart'ta Mersin İdmanyurdu, 15 Mart

Trabzon'da 9 günde 3 kritik maç
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, sahalarında art arda oynayacakları 3 maçla yükselişe geçeceklerine inandıklarını söyledi.
 
Ligde Torku Konyaspor yenilgisiyle 27 puanla 14. sırada yer alan bordo-mavililer, 11 Mart'ta Mersin İdmanyurdu, 15 Mart'ta Beşiktaş, 19 Mart'ta da Medicana Sivasspor ile olmak üzere 9 günde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 3 kritik karşılaşmaya çıkacak.
 
Asbaşkan Çubukçu, Torku Konyaspor karşısında aldıkları yenilginin üzüntüsünü yaşadıklarını ancak ileriye ümitle bakmak istediklerini belirtti.
 
Takımda özellikle son haftalarda yaşanan cezalı ve sakat oyuncu fazlalığının herkes tarafından görüldüğünü ve bunun da sıkıntısını yaşadıklarını dile getiren Çubukçu, Okay, Aytaç Kara, Erkan Zengin, Cavanda gibi oyuncuların Mersin İdmanyurdu maçında forma giyebileceğini kaydetti.
 
Teknik direktör Hami Mandıralı'nın yanlarında olduklarını vurgulayan Çubukçu, "Önümüzde sahamızda oynayacağımız 3 önemli karşılaşma var. Yönetim, futbolcular, taraftarlar, camia hep birlikte kenetlenip bu karşılaşmalarda galip gelerek lig sıralamasında yukarılara doğru tırmanışa geçmek istiyoruz" dedi.
 
Çubukçu, Torku Konyaspor maçından sonra Trabzonspor'un bulunduğu konumla ilgi bir demecinin olmadığını ve bu konudaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Trabzonspor büyük ve zorlukların üstesinden büyük camiasının desteğiyle rahatlıkla gelebilecek bir kulüptür. Takımımızın 3 maçla yükseliş dönemine geçeceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler