Trabzon'a bir Yattara daha mı?

Trabzonspor formasını giydiği dönemde 'Siyah inci' lakabıyla anılan ve taraftarın sevgilisi olan İbrahima Yattara, Beşiktaş maçında futbolculara gösterilen tepkiyi değerlendirdi. "Trabzonspor taraftarı böyle. Takımını seviyor, her maçı kazanmak ve şampiyo

Trabzon'a bir Yattara daha mı?

Trabzonspor formasını giydiği dönemde 'Siyah inci' lakabıyla anılan ve taraftarın sevgilisi olan İbrahima Yattara, Beşiktaş maçında futbolculara gösterilen tepkiyi değerlendirdi. "Trabzonspor taraftarı böyle. Takımını seviyor, her maçı kazanmak ve şampiyon olmak istiyor" diyen Yattara, sözlerini şöyle sürdürdü:

TARAFTAR ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

"Bordo-mavili formanın değeri kelimelerle anlatılmaz. O formayı giymek futbolcu için büyük bir şereftir. Ancak burası Trabzon. Taraftar her maçı kazanmanızı bekliyor, şampiyonluk istiyor. O yüzden tepkileri normal karşılamak gerekiyor."

BEŞİKTAŞ MAÇINI KAZANABİLİRDİK

"Eğer Trabzonspor'da oynamak istiyorsan bunu kabullenmen lazım. Her maçta sahaya çıkıp yüzde 100'ünü vermen gerekiyor. Bazen olmuyor ancak yine de bir şeyler yapmak istediğini göstermelisin. Aslında Beşiktaş maçında kötü bir performans sergilemedik. Yakaladığımız net pozisyonlar vardı. Bunları değerlendirebilseydik üç puanı alabilirdik. Maalesef kazanamadık ancak seneye büyük ve kaliteli bir takım olacağız ve iyi işler yapacağız."

KARDEŞİMİ GETİRİRİM

"Constant ile vatandaşız ancak karakterlerimiz farklı. Ona sadece şehirle bütünleşmesi tavsiyesini verebilirim. Şu anda ülkemde müteahhitlik yapıyorum. Ayrıca Lyon formasını giyen kardeşimle ilgileniyorum. Trabzonspor kardeşimi isterse seve seve getiririm. Başka futbolcular için de yardımcı olabilirim. İhtiyaç duyulduğunda göreve hazırım. Çünkü 8 yıl bu takımın formasını giydim, bu takımdan para kazandım. Paramı Trabzon'da harcamak isterim."

(Sabah)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor