Trabzon Valisi Yavuz: Tüm önlemler alındı

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzonspor-Beşiktaş derbisi öncesi Haber61'e konuştu.

Trabzon Valisi Yavuz: Tüm önlemler alındı
HABER61 / ÖZEL HABER / TUNCAY LAKOT

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, zorlu Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesi Haber61 tv mikrofonlarına güvenlik önlemlerini değerlendirdi. 

Vali Yücel Yavuz şöyle konuştu: "Trabzon'da  bir futbol şöleni öncesinde yaşanan heyecan var. Taraflarımızın yüzlercesi dolmuş durumda. Bugün stadın tamamının dolması garanti. Tüm biletler de satılmış durumda zaten. Gerekli tüm güvenlik önlemleri alındı. Takımımızın ikinci dönemde gösterdiği performansla muhteşem bir spor olayı yaşanıyor Bugün de Beşiktaş rakibimiz ve Beşiktaş taraftarları da geldi. Onlara ayrılan kontenjan da neredeyse doldu. Muhteşem bir mücadele olacak. Centilmenlik adına umarım güzel bir mücadele olur: Trabzonspor güzellikleri hak ediyor. İlgili tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her maçta her anlamda daha iyi bir sonuç alıyoruz. Taraftarımız seyircimiz tadı, kompleksi iyi tanıdılar. Bu manada hiçbir sorunumuz yok. İnşallah çok iyi bir ortam olur, centilmenlik ve spor kazanır. Başarılar diliyor çok güzel bir mücadele olmasını bekliyorum."


TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI ANLATIM 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor