Trabzon Valisi Tahir Şahin’den Trabzonspor’a tebrik mesajı
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde TÜMOSAN Konyaspor’u mağlup ederek kupayı müzesine götürürken, bordo-mavili camiaya tebrik mesajları gelmeye devam ediyor. Trabzon Valisi Tahir Şahin de yayımladığı mesajla Trabzonspor’un kupa zaferini kutladı.
“Tebrikler şampiyon”
Vali Şahin, mesajında Trabzonspor’un mücadelesine, inancına ve ortaya koyduğu başarıya vurgu yaptı. Şahin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Konyaspor’u mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Şampiyon Trabzonspor’umuzu gönülden tebrik ediyorum.
Mücadelesi, inancı ve ortaya koyduğu başarıyla hepimize büyük bir gurur yaşatan futbolcularımızı, teknik heyeti, yönetimi ve büyük Trabzonspor taraftarını kutluyorum. Kupamız Trabzon’umuza ve camiamıza hayırlı olsun.”
Kaynak:Trabzon Valiliği

