Trabzon maçında panter kesildi zirveye oturdu

Trabzonspor'un, Ç.Rizespor’a 3-0 yenildiği maçta 7 net gol pozisyonunu önleyen ve bir de penaltı çıkaran Kamerunlu kaleci Charles İtandje, 4 büyüklerin kalecilerini geride bırakarak zirveye oturdu. Trabzon en çok isabetli şut attığı, en fazla gol pozisyon

Trabzon maçında panter kesildi zirveye oturdu

Trabzonspor'un, Ç.Rizespor’a 3-0 yenildiği maçta 7 net gol pozisyonunu önleyen ve bir de penaltı çıkaran Kamerunlu kaleci Charles İtandje, 4 büyüklerin kalecilerini geride bırakarak zirveye oturdu.

Trabzon en çok isabetli şut attığı, en fazla gol pozisyonuna girdiği maçta nasıl 3-0 mağlup oldu. 44 orta, 26 şut, 15 korner ve bir de penaltıya rağmen tek gol atamadan 3 farklı mağlup olmanın nedeni elbette ki şans değil, İtandje’ydi.

Rakibin bombardımana aldığı Ç.Rizespor kalesini savunan İtandje harikalar yaratıp zirve yaptı.

KOLTUĞA OTURDU

BU sezon ligde oynanan maçlarda en fazla kurtarış yapan kaleci ünvanını ele geçiren 33 yaşındaki file bekçisi Trabzon’a set çektiği mücadelede ligin rekorunu da ele geçirdi.

Bundan önceki haftalarda kalesine gelen 62 isabetli şutta, 19 gol yiyen ve 43 kurtarış yapan Itandje, Trabzon karşısında kurtardığı 14 topla bu rakamı 57’ye çıkarıp iderliğe yükseldi. Rize’de 7 net gol pozisyonuna giren Trabzon’a penaltıda bile geçit vermeyen Kamerunlu karşı karşıya kurtardığı 24 pozisyonla da ilk sırada yer aldı ve rakiplerini solladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor