Trabzon Havalimanında uçak pistten çıktı

Trabzon havalimanında uçak kazası...

Trabzon Havalimanında uçak pistten çıktı

Haber61 – Haber Servisi – Sabiha Gökçen Havalimanında uçağın pistten çıkması sonrasında bütün uçuşların durdurulduğu ve İstanbul Havalimanı’na yönlendirildiği öğrenildi.

Pegasus Havayollarına ait içinde 177 kişinin bulunduğu uçağın 15:35'te İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan kalktığı öğrenildi. Uçağın yağışlı hava nedeniyle pistte tutunamayarak pistten çıktığı ve ağır hasar aldığı öğrenildi.

Yaşanan bu olay nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılacak olan bütün uçuşların durdurulduğu öğrenildi. Uçuşların istanbul Havalimanı’na yönlendirildiği gelen bilgiler arasında.
TRABZON'DAN İKİ UÇUŞ İPTAL

Trabzon'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gerçekleşecek olan Anadolu Jet THY 7434 uçuş numaralı 19:45 uçağı ile yine Anadolu Jet 7436 Uçuş numaralı saat 21:00'de kalkacak olan uçak iptal edildi.

Uçak pistten çıktı, Trabzon uçuşları yönlendiriliyor


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor