Trabzon Gazetelerinden Gençlerbirliği maçı manşetleri

Trabzon'da yayın yapan Karadeniz Gazetesi, Kartadeniz'de Sonnokta Gazetesi, Günebakış Gazetesi, Taka Gazetesi neler yazdılar. İşte detaylar.

Trabzon Gazetelerinden Gençlerbirliği maçı manşetleri

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor, Süper Lig’in 4. Haftasında sahasında Gençlerbirliği ile berabere kaldı.

Süper Lig’in 4. Haftasında evinde oynadığı Gençlerbirliği müsabakasında 2-2 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

Karşılaşmaya hakem Mete Kalkavan’ın son gol öncesi Sturridge’ye yapılan faulü görmezden gelmesi damga vururken, Ünal Karaman’ın değişiklikleri de tartışma konusu oldu.

Trabzon Gazeteleri ise manşetlerine her iki konuyu taşıdı.

Günebakış Gazetesi “Sakata Geldik” manşeti ile Trabzonspor’da son zamanlarda yaşanan sakatlıklara değinirken, Maçın hakemi Mete Kalkavan için “Eyyamcı Kalkavan gol öncesi faulü vermedi. Herkese VAR ama…” üst manşeti ile çıktı.

“Kara Gece” manşeti ile okuyucularının karşısına çıkan Karadeniz’de Sonnokta Gazetesi Mete Kalkavan’ın son gol öncesi vermediği faule ve kaçan galibiyete vurgu yaptı. Gazete ayrıca Ünal Karaman’ın açıklamalarını ise “Mazeret”olarak nitelendirdi.

Taka Gazetesi ise Maçın hakemi Mete Kalkavan ve Merkez Hakem Kurulu’nun Trabzonlu üyesi Turgay Güdü’ye tepki göstererek “İki Elimiz yakanızda manşetini attı. Gazete “Trabzonspor eğer bu ligde var olacaksa Fener kontenjanından MHK’ya girdim diyen Güdü ile Mete Kalkavan gibi tetikçilere el çektirmeli” ifadelerini kullandı.

Karadeniz Gazetesi ise “Trabzonspor Lig sonuncusuna puan kaptırdı” manşeti ile okuyuscularının karşısına çıkarken “Gençlerbirliği sahasında konuk eden Bordo Mavililer iki kez öne geçtiği maçta 1 puana razı oldu ve taraftarına hayal kırıklığı yaşattı” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler