Trabzon Ebru Sanatında rekor deneyecek

Trabzon'da 700 kişi rekoru kıracak mı ? Trabzon'da bugün 700 kişinin katılacağı saat 15:00'da bir rekor denemesi gerçekleştirilecek. 25 Mayıs   Türkiye genelinde “Ebru” sanatında  rekorlar kıran Trabzon bugün  bir kez daha  rekor  denemeye ev sahipliği ya

Trabzon Ebru Sanatında rekor deneyecek

Trabzon'da 700 kişi rekoru kıracak mı ?

 Trabzon'da bugün 700 kişinin katılacağı saat 15:00'da bir rekor denemesi gerçekleştirilecek. 25 Mayıs   Türkiye genelinde “Ebru” sanatında  rekorlar kıran Trabzon bugün  bir kez daha  rekor  denemeye ev sahipliği yapacak. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte organize edilen En büyük “Ebru” denemesi saat 15:00'da Zağnos Vadisi'nde yapılacak.  Trabzon'un çeşitli okullarından sanata ilgi duyan toplam 700 öğrencinin katılacağı rekor denemesi halkın izlenimine de açık olacak.  Rekor denemesi esnasında noterde sahada hazır bulunacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler