Trabzon Cidde'de tanıtılıyor

Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde düzenlenmekte olan Cidde Uluslararası Turizm Fuarı’na katılan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Körfez ülkelerine Trabzon’u tanıyor.   Son yıllarda Körfez ülkeleri vatandaşlarının yoğun olarak ziyaret ettiği Trabzon’un turiz

Trabzon Cidde'de tanıtılıyor
Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde düzenlenmekte olan Cidde Uluslararası Turizm Fuarı’na katılan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Körfez ülkelerine Trabzon’u tanıyor.
 
Son yıllarda Körfez ülkeleri vatandaşlarının yoğun olarak ziyaret ettiği Trabzon’un turizm de daha da iyi noktalara gelmesi için çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Cidde Uluslararası Turizm Fuarı’nda yerini aldı. Özel acenteler ve gruplar ile ikili görüşmeler yaparak Trabzon’u anlatan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Körfez ülkeleri vatandaşlarını Trabzon’a davet ediyor. 
 
3 Ocak’ta başlayan fuar, 5 Ocak akşamına kadar devam edecek. 
 
cidde-(1).jpg
 
cidde-(2).jpg
 
cidde-(3).jpg
 
cidde-(4).jpg
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor