Trabzon Basınından Usta'ya tepki

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve TSYD Trabzon Şubesi yaptıkları ortak açıklama ile Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın dün akşam katıldığı bir televizyon programında Trabzon spor medyası ile ilgili söylemlerine tepki gösterdiler.    Ortak açıklamada “Say

Trabzon Basınından Usta'ya tepki
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve TSYD Trabzon Şubesi yaptıkları ortak açıklama ile Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın dün akşam katıldığı bir televizyon programında Trabzon spor medyası ile ilgili söylemlerine tepki gösterdiler. 
 
Ortak açıklamada “Sayın Başkan bu konuda Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, TSYD Trabzon Şubesi ya da deneyimli gazetecileri geçtik, en azından kendi medya departmanıyla istişare ederek görüş beyan etmiş olsaydı inanıyoruz ki bu yanlışa düşmezdi.
 
Sayın Başkanın, ‘Ben başkan olarak buradan camiaya sesleniyorum. 10 tane televizyona yerleştireceğimiz kişi istiyorum. Camia bana 10 tane ismi bildirsin. 10 tane çok kaliteli yazar sıkıntısı çekiyoruz’ şeklindeki sözleriyle bırakın bugünkü Trabzon basınında bu özelliklere sahip kaç kişi olup olmadığını bilmemesini, Trabzon basının geçmişten günümüze kadar Türkiye’deki yerinden bihaber olduğunu göstermektedir.
 
Sayın Başkana önerimiz; Trabzonspor da dahil olmak üzere, spor yorumu yazabilecek, televizyonda konuşabilecek kaç kişi bulunup bulunmadığı konusunda camia dediği kesimden, yani Trabzon basınındaki söz ve yetki sahibi olanlardan görüş ve bilgi alarak konuşmasıdır” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler