Trabzon 18 Aralık'a hazırlanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Al Sani'nin Trabzon'a gerçekleştirecekleri ziyaret öncesi kentte yapılacak hazırlıklar konuşuldu

Trabzon 18 Aralık'a hazırlanıyor
Dışişleri Bakanlığı Protokol Genel Müdürü Büyükelçi Şevki Mütevellioğlu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Mütevellioğlu ve beraberindeki heyetin Yavuz'u ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani'nin 18 Aralık'ta kente gerçekleştirmeyi planladıkları ziyarete ilişkin hazırlık çalışmalarının görüşüldüğü belirtildi. Ziyarette Trabzonspor'un Akyazı Stadı'nın da resmi açılışın yapılması planlanıyor

Açıklamada, Mütevellioğlu ve beraberindeki Cumhurbaşkanlığı ile Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin, daha sonra Valilik A Toplantı Salonu'nda Vali Yavuz ve ilgili birim amirlerinin katılımıyla bir toplantı yaptığı kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler