Trabonspor'un en büyük sorunu!

Trabzonspor transferlere devam ederken kadrodaki şişiklik başta Teknik Direktör Şota olmak üzere yönetimi karar kara düşündürüyor. Teknik direktör Şota’nın, “Hedefim kadroda 26 oyuncu olması” demesinin ardından Kulübün Genel Menajeri Süleyman Hurma’nın Şo

Trabonspor'un en büyük sorunu!

Trabzonspor transferlere devam ederken kadrodaki şişiklik başta Teknik Direktör Şota olmak üzere yönetimi karar kara düşündürüyor.

Teknik direktör Şota’nın, “Hedefim kadroda 26 oyuncu olması” demesinin ardından Kulübün Genel Menajeri Süleyman Hurma’nın Şota’nın istemediği oyuncuları ya satması ya da kiralaması bekleniyor fakat halen bir şey yapılmış değil. Bugüne kadar Mustafa Akbaş ile Zeki Yavru’yu gönderen Trabzonspor’da zaman daralıyor.

Şota ve Hurmanın yaptığı planlamada altyapıdan gelecek 3 oyuncu ve 3.kaleci Uğurcan ile birlikte toplam 26 oyuncuyu kadro da düşünülüyor. Ancak bordo mavilierin kadrosunda Marin ve bir stoper transferinin ardından sayı 35'i bulacak.

Kadroda düşünülmeyen  Uğur Demirok, Soner Aydoğdu, Fatih Atik, Yatabare gibi isimlerden kulüp bulunması istenmesine rağmen henüz takımdan ayrılmamaları sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Kadroda düşünülmeyen oyuncuların Tranzonspora yıllık maaş yükü yaklaşık 7 Milyon Euro'yu bulurken, yaklaşık piyasa değerleri ise 13 Milyon Euro olarak gösteriliyor

BEKLENTİLER HURMA'DAN...

1 Eylül'de kapanacak olan transfer dönemi öncesinde en büyük sorun haline gelen kadro şişkinliğinin Sportif direktör Süleyman Hurma tarafından bir an önce çözülmesi bekleniyor.

Trabzonspor'a Kadro planlaması, transfer ve kamp bütçeleri ile  altyapı sorunlarını çözmek gibi birçok görev tanımlamasıyla sportif direktör olarak yıllık 800 bin euro karşılığında imza atan Süleyman Hurma, yaptığı doğru transferler ile büyük beğeni toplamıştı. Kadro daraltımı konusunda Başarız bir performans sergilemesi yönetimi kara kara düşündürüyor. Şu ana kadar Trabzonspor neredeyse hiç bir oyuncu satışı gerçekleştiremedi. Transfer sezonu nun bitmesine 5 gün kala Hurma nın bu sorunu çözüme kavuşturması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor