Toroğlu Yanal'a çok sert yüklendi!

Erman Toroğlu Ersun Yanal'ı çok sert eleştirdi

Toroğlu Yanal'a çok sert yüklendi!
Trabzonspor'un deplasmanda iki kez öne geçtiği ancak 2-2 berabere kaldığı Fenerbahçe maçını yorumlayan eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu bordo mavililerin teknik direktörü Ersun Yanal'ı eleştirdi.

İşte Toroğlu'nun yorumu;

İnsanlar yaşlandıkça korkaklaşıyorlar. Ben Ersun Yanal'ın eski maçlarını biliyorum. Fenerbahçe gibi bir takımı yakalamışsın, kalede de kalecisi yok. Ersun Yanal korkuyorsun. Burada mağlup olsan ne olur? Şu Fenerbahçe takımını yenemiyorsan! Bu takım geçtiğimiz gün 4. Lig takımına yenilmiş. Galatasaray takımı çatır çutur top oynuyor. Fenerbahçe seyircisi iki haftadır Galatasaray'ı seyrediyor ve 'Bu ne biçim iş' diyor. Sen Fenerbahçe'yi üzerine çekiyorsun sonra da penaltı. Ersun Yanal da büyük teknik adammış! Hadi oradan...

Kenarda hızlı adamların var. Rodallega ve Bongonda var. Alsana onları. N'doye'yi alıyorsun oyuna adamın yürüyecek hali yok. Al hızlı adamı sarksın ileriye. Forvet alıp defansa yardım ettiriyorsun. Adamların kalecisi yok. Yüklen darbeyi vur bitir. 


 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler