Toroğlu: Trabzonspor'u beğendim

Erman Toroğlu Trabzonspor Beşiktaş maçını yorumladı

Toroğlu: Trabzonspor'u beğendim
Nefes kesen Trabzonspor Beşiktaş karşılaşmasını ünlü yorumcu ve eski hakem Erman Toroğlu Fotomaç gazetesindeki köşesinde değerlendirdi. Trabzonspor'u beğendiğini söyleyen Toroğlu bordo mavililerin seneye zirve yarışında olacağını belirtti.

İşte Toroğlu'nun yazısındaki Trabzonspor'la ilgili kısım;

Rus ruleti gibi. İki tarafa da dönebilirdi ama daha fazla ihtiyacı olan kazandı. Trabzonspor da doğru yolda. Bu sene kadrolarını kurdular, seneye güçlenirler ve artık zirve yarışında olurlar.

TRABZON'U BEĞENDİM
Trabzon için kolay maç değildi. Çünkü Trabzon henüz yeni bir takım. Takımı hazırlamaya çalışıyorlar ama eski Trabzon yok. İyi yolda giden bir Trabzonspor var. Herkes mücadele ediyor.
Takım olarak oynuyorlar.
Dün bir hata yaptılar.
60. dakikadan sonra Gökhan Gönül'ün üzerine daha fazla çalışsalardı maç da farklı olabilirdi. Bir türlü oraya fazla giremediler.
Halbuki her geldikleri ve girdikleri yer, tehlike yarattıkları yer o taraftı.
Trabzonspor sadece kaybetti. Ama ben Trabzon'u beğendim.

HAKEM ÇOK İYİYDİ
Beşiktaşlıların ikinci devre "Kola geldi" diye itiraz ettikleri bir pozisyon.
Bence o top kola gelmedi, göğsünün sağ üst tarafıyla aldı.
Talisca'nın frikiğinden önce de Trabzonlular "Faul değil" diyorlar. Ama bence faul var. 7 golün atıldığı bir maçta hakem Ali Palabıyık sınıfı geçti.
Size önemli bir not daha vereyim.
4-5 gündür bu maçın hakemi Hüseyin Göçek'ti sonra değiştirildi diye yaygara yaptı bir kısım. Maalesef kılavuzları onların kargaydı. Çünkü bu maçın hakem tartışmasında Hüseyin Göçek'in adı dahi tartışılmadı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor