Tolunay Kafkas'tan Trabzonspor sözleri

Antrenmanda konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Pazartesi akşamı Kayserispor yine çok iyi futbol oynayan, kazanmaya yönelik takım olarak sahada olacak” dedi.   Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Trabzonspor ma

Tolunay Kafkas'tan Trabzonspor sözleri
Antrenmanda konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Pazartesi akşamı Kayserispor yine çok iyi futbol oynayan, kazanmaya yönelik takım olarak sahada olacak” dedi.
 
Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Kayserisporlu futbolcular antrenmana ısınma çalışması ile başladı.
 
Futbolcular antrenmanın devamında kondisyon çalışması yaptı. Antrenmanda konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Sadece Trabzonspor maçı değil, kalan 14 maç bizim adımıza final niteliğinde maçlar. Çünkü 2 maç kazananın üste, 2 maç kaybedenin ise alta düşeceği bir lig oldu. Rakibimizin isminin ya da maçı nerede oynayacağımızın bizim adımıza pek bir önemi yok” diye konuştu.
 
Kafkas, “Trabzonspor zor bir karşılaşma ama ondan sonra içeride oynayacağımız
Gaziantepspor maçı, Başakşehir maçı da zor. Onun için buradaki amacımız galibiyetle dönmek. Gücümüz var. Takımın durumu iyi. Geçen hafta çok talihsiz bir maç oynadık. Umarım bu talihsizlikleri yaşamayız. Pazartesi akşamı Kayserispor yine çok iyi futbol oynayan, kazanmaya yönelik takım olarak sahada olacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor