Tolunay Kafkas: "Namussuzca bir iş yapmıyoruz"

Kayserispor teknik Direktörü Tolunay kafkas maç sonu açıklamalarda bulundu. Kafkas, "Samba maçın önüne geçti. çok iyi başlamadık ama dengeledik. penaltıyı değerlendiremedik. Kısa sürede hatalarımızdan geriye düştük. İkinci yarı pozisyonlarımız var ama değ

Tolunay Kafkas: "Namussuzca bir iş yapmıyoruz"

Kayserispor teknik Direktörü Tolunay kafkas maç sonu açıklamalarda bulundu.

Kafkas, "Samba maçın önüne geçti. çok iyi başlamadık ama dengeledik. penaltıyı değerlendiremedik. Kısa sürede hatalarımızdan geriye düştük. İkinci yarı pozisyonlarımız var ama değerlendiremedik. Daha iyi olabilirdik. Hakem camiası içinde herkesi aynı kefeye koymamak lazım. Bizim başkana 'işine bak falan demiş' Bu işlere bakmak kolayda. Aynı kelimeleri başka yerde kullanabilirmisin. Bu şekilde konuşamazsın. Sıkıntı var. kaybettikse kaybettik. Görevimizin sorumluluğunu alabiliriz. Trabzonspor'u tebrik ediyorum ama bu ağız olmaz. nasıl böyle bir şey konuşuyorsun. Biz yenişldik sorun yok. namuzsuzca bir iş yapmıyoruz. Erkek gibi sonuçlarına çalışıyoruz. Herkes doğru davranacak" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor