Tolunay Kafkas Trabzonspor maçı sonrası konuştu! "Lütfen yapmayın..."

Trabzonspor'un rakibi Karagümrük'te Tolunay Kafkas maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Papara Park'ta Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Bordo mavili takım karşılaşmadan Visca, Denswil ve Fountas'ın golleriyle 3-2 galip ayrıldı.

Trabzonspor'un rakibi Fatih Karagümrük'te Teknik Direktör Tolunay Kafkas, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

Tolunay Kafkas'ın maç sonu değerlendirmesi şu şekilde;

İlk yarıda son golü yiyene kadar maç planı bizdeydi. İyiydik ama çok kötü goller yedik. Bu golleri bu seviyedeki takımların yememesi lazım. Rakip takım 4-4-1’e dönünce dağıldık. Mendez, çizdiğim setin ve çalıştığımız oyunun dışına çıktı. Son 20-25 dakikada bayağı bir pozisyona girdik. İkinci maça taşıdık. İkinci maç turu geçme şansımız var. elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Sevmiyorum ama hissettiklerimi söylüyorum. Hakem kararlarıyla ilgili bir şey söylemiyorum ama kötü şey hissettiriyor. Mesela faul pozisyonu var görmedi, bir şey yok. 40 yıl geçti kendi çıkarım için hiçbir şey söylemiyorum. Ne ben ne Süleyman Hurma. Maçı yönetim şekilleri, hissettirdikleri iyi şeyler değil. Hiçbir sorun yok ama lütfen kimseyi aptal yerine koymayın. Gördüğünü çal ki marka değerin yükselsin. Lütfen yapmayın.

VAR kayıtlarının açıklanmasının doğru olmadığını söyledim. Zemin jöle gibi. Bu zeminden bir şey çıkmaz. Ben doğru bildiklerimi söylüyorum. Kimsenin çıkarı için konuşmuyoruz. Ben 40 yıldır bu işin içerisindeyim.

Benden hiçbir zaman kendi menfaatim için bir şey söylemedim. Fenerbahçe maçı sonrası hakem kararlarıyla ilgili bir şey söylememeye çalıştım ama yanlış anlaşıldı. İyi hissettirmiyorlar. Yumruk atanı görmüyorsan, faul yapanı gördüğünü çalmıyorsan bu iyi hissettirmiyor. 40 yılın içerisinde çok şey gördüm ama bu sezon gibisini görmedim.

Trabzonspor’u tebrik ediyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor