Tolgay konusunda top Şenol Güneş’te

Tolgay Arslan'ın Trabzonspor'a transferi konusunda son sözü Şenol Güneş söyleyecek

Tolgay konusunda top Şenol Güneş’te

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’un ısrarla renklerine katmak istediği Beşiktaş’ın genç oyuncusu Tolgay Arslan konusunda son sözü Şenol Güneş söyleyecek.

 
Orta sahaya sağlam bir takviye yapmak konusunda ısrarcı olan  Trabzonspor, Tolgay Arslan için bastırıyor. Beşiktaş teknik direktörü  Şenol Güneş’in kararının da, yıldız oyuncunun transferinde kilit rol oynaması bekleniyor. 

Beşiktaşta sezon başı kampında sakatlanan ve sahalara devre arasında dönebilen Tolgay Arslan’için en ciddi teklifi Trabzonspor yaptı.

Tolgay’la ilgili ise Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş’in  kararını bekliyor. Eğer Güneş, oyuncunun gitmesine onay verirse, tecrübeli oyuncunun da Trabzonspor'a transferi çok daha kolay gerçekleşecek.

Tolgay'ın kulübü Beşiktaş ile Sözleşmesi 2018 yılında sona erecek .

Geçen sezonun devre arasında Hamburg’dan alınan 25 yaşındaki futbolcu Tolgay Arslan, bu sezon sadece 8 resmi karşılaşmada oynarken 1 asist yapabildi.

Öte yandan Tolgay 'a İtalyan kulübü Roma'nında talip olduğu iddia edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor