Tolga'dan Fenerliler'e "Şikeciler!"

Olaylı maç sonrası dikkat çeken iddia

Tolga'dan Fenerliler'e "Şikeciler!"
Trabzonspor'un eski kaptanı ve şuan Beşiktaş'ta forma giyen Tolga Zengin'in Fenerbahçeli oyunculara "Şikeciler" diye bağırdığı öne sürüldü.

Kupada oynanan olaylı Beşiktaş Fenerbahçe maçı sonrası bir çok iddia gündeme gelirken bunlardan biri de Tolga Zengin'in Fenerbahçeliler'e "Şikeciler"  diye bağırması iddiası oldu.
 
Taraftarlar koridorda!
 
Kupadaki derbi sonrası her iki kulüp de birçok farklı nedenle birbirlerini Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet etti. Fenerbahçe Yönetimi’nin şikayetlerinden biri, karşılaşmanın ardından soyunma odası koridorlarında görevli olmayan kişilerin yer alması oldu. Yönetim, Siyah-Beyazlı taraftarların içeri alındığını ve bu kişilerin futbolculara saldırmak istediklerini belirterek, TFF’ye şikayette bulundu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler