Tolga Zengin açıkladı: "Onur Kıvrak ile olan rekabet..."

Trabzonspor'da uzun yıllar forma giyen kaptanlık yapan Tolga Zengin, oynadığı dönemlerde Onur Kıvrak ile girdiği rekabet ile ilgili açıklama yaptı

Tolga Zengin açıkladı: "Onur Kıvrak ile olan rekabet..."

Trabzonspor’un eski kaptanlarından kaleci Tolga Zengin, bordo mavili takımdayken Onur Kıvrak ile girdiği rekabet ile ilgili konuştu.

beIN SPORTS'a konuk olan Tolga Zengin "Şampiyonluğa oynuyorsan iki tane iyi kalecinin olması lazım. Aramızda rekabet vardı ama abi ve kardeş gibiydik. Kimse de diğerinin kötü oynamasını istemedi. Hep iyi düşünerek bunun karşılığını aldık. En zor günlerimizde birbirimize destek olduk ve karşılığını sahada aldık. Başımıza talihsiz sakatlıklar geldi ama formayı birbirimizden devraldık. Rakip takımlarda karşılıklı oynadık."dedi.

Tolga Zengin ayrıca en iyi 11’ini şu isimlerden oluşturdu;

Onur Kıvrak | Serkan Balcı, Pepe, Marcelo, Adriano | Atiba, Selçuk İnan | Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Burak Yılmaz | Mario Gomez.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor