Tolga Gül’ün kızı Irmak’tan duygulandıran mesaj: “Baba, yine kupa alacağız”

Bir yıl önce hayatını kaybeden gazeteci ve Trabzonspor sevdalısı Tolga Gül'ün kızı Irmak, 23 Nisan’da hem babasının mezarını ziyaret etti hem de bordo-mavili takımın Göztepe galibiyetiyle moral buldu.
Tolga Gül’ün kızı Irmak’tan duygulandıran mesaj: “Baba, yine kupa alacağız”

Tam bir yıl önce haber takibi için gittiği Artvin’in Yusufeli ilçesinden dönerken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci-yazar Tolga Gül, hem mesleğine olan tutkusu hem de Trabzonspor sevdasıyla tanınıyordu. Artvin’de uzun yıllar Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanlığı görevini yürüten Gül, hem çevresinde hem de bordo-mavili camiada iz bırakan isimlerden biri olarak hafızalara kazındı.

kupaaa.webp

Babaya Hasret, Kupa Sevincine Ortak Oldu

Tolga Gül’ün güzeller güzeli kızı Irmak da, babasının izinden gitmeye devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda babasının mezarını ziyaret eden Irmak, buruk ama anlamlı bir gün yaşadı. Babasına olan özlemi yüreğinde taşıyan Irmak, aynı zamanda Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Göztepe’yi mağlup ederek finale yükselmesiyle büyük sevinç yaşadı.

kupa.webp

Duygulandıran Anlar: “Baba, Yine Kupa Alacağız”

Trabzonspor formasını giyerek evde maç izleyen Irmak’ın, müsabaka öncesinde ekran başında İstiklal Marşı okunurken saygı duruşuna geçmesi duygusal anlara sahne oldu. Maçın sonunda ise Irmak’ın, “Baba, yine kupa alacağız” sözleri yürekleri burktu, izleyenleri derinden etkiledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir