Thomas Meunier'den asılsız haberlere yönelik açıklama! "Sahte olduğunu fark ettim"

Trabzonspor'un yıldızı Thomas Meunier hakkında çıkan asılsız haberlere yönelik açıklamada bulundu.

Thomas Meunier'den asılsız haberlere yönelik açıklama! "Sahte olduğunu fark ettim"

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olayların yankıları devam ediyor.

Trabzonspor'un Belçikalı yıldızı Thomas Meunier de konuyla ilgili yaptığı açıklamaları çarpıtarak bazı basın kurumlarında yayımlanmasına yönelik yeni bir açıklamada bulundu.

Meunier konuya yönelik sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulundu ve şu ifadelere yer verdi;

"Fenerbahçe ile oynadığımız maça yönelik kendi ülkemde yaptığım değerlendirmelerin bağlamından tamamen kopartılarak Türkiye’de servis edilmesini büyük bir şaşkınlıkla öğrenmiş bulunmaktayım. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte hızlıca soyunma odasına gitmem sebebiyle sahada yaşananlara yönelik yorumlarım doğal olarak sosyal medya paylaşımlarından görebildiğim kadarıyladır. Zaten daha sonra da taraftarlarımızı suçlayan birçok paylaşımın da sahte olduğunu farkettim. Tüm bunların sonucunda taraftarlarımızın ve futbol kamuoyunun asılsız haberlere ve çarpıtmalara asla itibar etmemesini rica ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor