TFF'dekiler Trabzonspor'u böyle mi koruyor?

Trabzonspor son haftalarda hakemler tarafından katledilmeye devam ediliyor. Bordo mavililerin Galatasaray ile oynadığı maçta skandal kararlarıyla maçı katleden Cüneyt Çakır'dan sonra Konyaspor karşısında da Trabzonspor Süleyman Abay tarafından ince ince d

TFF'dekiler Trabzonspor'u böyle mi koruyor?

Trabzonspor son haftalarda hakemler tarafından katledilmeye devam ediliyor.

Bordo mavililerin Galatasaray ile oynadığı maçta skandal kararlarıyla maçı katleden Cüneyt Çakır'dan sonra Konyaspor karşısında da Trabzonspor Süleyman Abay tarafından ince ince doğrandı.

Trabzonspor'un Konyaspor maçında yediği ilk golde faul dışarıda olmasına rağmen penaltı veren Abay ikinci golde de ofsayt tartışmalarına açık bir pozisyonda oyunu devam ettirerek gol olmasını sağladı. Maç içerisinde de bir çok pozisyonda bordo mavili futbolcuların hızını kesmeye yönelik kararların verilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Hakem hatalarından canı yanan Trabzonspor camiasında ilk akla gelen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sözleri oldu. Hacıosmanoğlu Trabzonspor'un kupasını çalan Yıldırım Demirören'e TFF seçimlerinde destek vererek  federasyona İbrahim Usta'nın girmesini göstererek  "camianın hakkını daha iyi savunulacağını "söylemişti. Ancak gelinen noktada hakemler tarafından doğranan bordo mavililerin hakkının nasıl korunduğu merak konusu oldu. Usta'nın TFF'de etkili olamadığı mı yoksa Hacıosmanoğlu'nun söylediklerinin "bir gaz alma" operasyonu mu olduğu akıllarda soru işareti bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler