TFF Başkanı şikeyi kabul etti, Fenerbahçe çıldırdı

Nihat Özdemir'in adeta 2010-11'de yapılan şikeyi kabul ettiği sözleri Fenerbahçe camiasında bir türlü hazmedilemedi

TFF Başkanı şikeyi kabul etti, Fenerbahçe çıldırdı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un şampiyonluk kupasının gasp edildiği ve CAS tarafından dahi şike yapıldığının kabul edildiği 2010-11 sezonu için TFF Başkanı Nihat Özdemir'in sözleri Fenerbahçe'yi tam anlamıyla çıldırttı.

Nihat Özdemir geçtiğimiz günlerde katıldığı bir yayında "2010-11'den bu yana Türkiye'de şike olayları olmadı" ifadelerini kullanması Fenerbahçe camiasında büyük hazımsızlığa sebep oldu. Fenerbahçe'li yöneticiler ve başkan Ali Koç başta olmak üzere sarı lacivertlilerin medya ayağı Rıdvan Dilmen ve bir çok isim Özdemir'e ateş püskürmeye başladı. Özdemir'in kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi dahi istendi.

Olayın üzerinden iki gün geçmesine rağmen Fenerbahçe sitesinden bugün de açıklama yapılarak Özdemir'e tepki gösterildi. 

Bilindiği üzere Özdemir şike olaylarının olduğu 2010-11 sezonunda sarı lacivertlilerin asbaşkanı olarak görev yapıyordu.

2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Öte yandan Trabzonsporlu taraftarlar ve hatta eski futbolcular da sosyal medyadan 2010-11 sezonunun tartışmasız şampiyonu Trabzonspor olduğunu dile getirmeyi ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler