TFF Başkanı Nihat Özdemir’in verdiği penaltı cevabı Ahmet Ağaoğlu’nu kızdırdı: Demek ki başka şeyler var!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dün akşam oynanan Göztepe maçında yaşanan Hakem faciası hakkında konuştu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in verdiği penaltı cevabı Ahmet Ağaoğlu’nu kızdırdı: Demek ki başka şeyler var!

Haber61 - Spor Servisi

Sosyal medyada gündeme gelen ve Ali Koç ile MHK Başkanı Zekeriya Alp arasında olduğu iddia edilen ticari ilişki hakkında Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklama yaptı. Ağaoğlu “Bu kurumun başındaki insanlar bağımsız olmalı eğer böyle bir ilişki var ise sayın Zekeriya Alp gereğini yerine getirmeli” ifadelerini kullanarak istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Maç ile alakalı olarak Sürecin takipçiyiz diyen Ahmet Ağaoğlu, TFF başkanı Nihat Özdemir ile görüştüğünü ve inceliyoruz cevabını aldıklarını söyledi .

Ağaoğlu “ TFF başkanı ve diğer yöneticilerle görüşme halindeyiz. Hata olarak bile değerlendiremeyeceğim 3-4 olay hakkında konuşuyoruz. Bu 3-4 pozisyon için VAR neden devreye girmedi diye Nihat Özdemir’e sorduk Aldığıımız cevap “Araştırıyoruz” oldu. Sayın TFF Başkanı Nihat Özdemir ile dün gece ve bugün yaptığım görüşmelerde aldığım cevap “ Biz bu olayları inceliyoruz” oldu. Burada sadece 6 dakikalık bir olayla alakalı 24 saattir kendisine bir bilgi ulaşmamışsa veya bize “ ne istiyorsanız onu yapın” diye bir cevap vereceğine farklı bir cevap veremiyorsa, demek ki Nihat Özdemir’in de dışında bir takım şeyler oluyor. Bizim kafamızdaki soru işaretlerini de artırıyor. Bu işi soğutmaya izin vermeyeceğiz. Ok yaydan çıktı artık. Bu tür olaylar Türk futboluna zarar veriyor. Bu süreç içerisinde marka değerini düşüren bir ortam içerisinde bu marka değerinin artmasını beklemek hayal kırıklığı olacak. Trabzonspor bu sürecin sonuna kadar takipçisi olacak. Bu Türk futbolu adına verilen bir mücadeledir. Bu mücadeleyi temiz futbol isteyen herkesin bizim yanımızda oluğunu da biliyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor