TFF başkanı Mehmet Büyükekşi tarihi kampanyayı Trabzon’da açıkladı:40-50 bin aile için…

Trabzonspor, evinde Basel’i 1-0 mağlup ettik.

TFF başkanı Mehmet Büyükekşi tarihi kampanyayı Trabzon’da açıkladı:40-50 bin aile için…

Haber61 - Haber Servisi - 

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’nde Basel ile karşılaştı ve sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Karşılaşma sonrası TFF başkanı Mehmet Büyükekşi, kulüp başkanları ile yaptığı basın toplantısında büyük bir kampanyanın yapılacağını açıkladı.

Büyükekşi’nin açıklamaları şu şekilde;

Hepimizi derinden sarsan büyük bir afet yaşadık. Kaybettiklerimize Allahtan rahmet yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Bu afetten sonra dayanışma başladı. Bunun en büyük en büyük örneğini Trabzon’a da yaşıyoruz.

Devletimiz ve kurumlarımız harekete geçtik. Futbol ailemiz ile bir araya geldik. Gençli ve spor bakanlığı ve kulüplerimiz irtibat halinde ne yapabiliriz dedik. Trabzonspor’un Basel ile oynadığı maç birlikteliğimizin ne kadar güçlü olduğunu gösterdik. Trabzonspor’umuz galip gelerek bunu taçlandırdı.

1 Mart 2023 Çarşamba günü TFF öncülüğünde tüm kulüplerin katılımı ile Yayıncı kuruluşumuz Beinsports’da canlı yayında kampanya başlatacağız. İsmi omuz omuza Türkiye.

Daha önce 1000 konteynır sözü vermiştik. Bunu binlerce yapıp 40-50 ailenin konaklayacağı bir merkez başlatmak istiyoruz. Bu afetten etkilenen tüm futbolcu hakem gözlemci ve takımlarımıza destek olamaya çalışıyoruz. Ohal bölgesinde ligden çakilme isteklerini kabul ettik. OHAL dışı kalan takımında sıkıntılarını dinliyoruz.

Sporun dayanışma gücünü göstereceğimiz bir organizasyon ile tüm dünyaya örnek olacağız.

Yakında omuz omuza yardımlaşma kampanyası ile ilgili daha detaylı bilgi vereceğiz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor