TFF başkanı istifa etti mi? Resmi açıklama geldi!

TFF başkanı Nihat Özdemir'in istifa ettiği iddiası gündeme geldi.

TFF başkanı istifa etti mi? Resmi açıklama geldi!

Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi mağlup etmesinin ardından sosyal medya tetikçileri harekete geçti. Önce Trabzonlu Bakanlara organize bir operasyon başlatan bu tetikçier, ardından Trabzon'da Fenerbahçe otobüsüne silah gösterildiğini iddia ettiler. Silah dedikleri nesnenin telefon olduğu ortaya çıkınca şimdi de sosyal medyadan,Fenerbahçeliliği iile bilenen Nihat Özdemir'in istifa ettiği haberini yaydılar.

Trabzonspor'dan aldıkları darbeyi ve kendi başarısızlıklarını örbas etmek için kendi camialarından olan federasyon başkanına bile algı yapan bu tetikçilere TFF'den de yalanlama geldi.

TFF'den yapılan açıklamada "Sosyal medyada yer alan Federasyon Başkanımız Sayın Nihat Özdemir'in istifa ettiğine dair açıklamalar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu görevinin başında olup asılsız iddialara itibar edilmemelidir." ifadeleri kullanıldı.

Diğer iddiaları gibi bu iddiaları da yalanlanan sosyal medya tetikçilerinin Trabzonspor mağluiyetini unutturmak için şimdi hangi yolu ileyecekleri merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler