Tepkileri gören Bekaroğlu çark etti!

Trabzonspor'a laf atmaya çalışırken tepki toplayan Bekaroğlu sözünü geri aldı.

Tepkileri gören Bekaroğlu çark etti!
Haber61 Haber Servisi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Rizeli İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Trabzonsporlular'ın yoğun tepkisini çekmesi üzerine geri adım attı. Trabzonspor taraftarına gönderme yaptığını sanarak "şike iması" yapan Rizeli vekil Bekaroğlu kendisine tepkiler yağmaya başlamasının ardından söylediklerini geri aldı. Ancak bu kez alay edercesine yazdıkları yine bordo mavili taraftarları adeta çileden çıkardı.

Dün herkesi "Adalet Yürüşü'ne" çağırırken bir Trabzonsporlu taraftarın "Biz de gelelim mi" sorusuna  "Gelin ama sonra son oynanan Bursaspor maçını da masaya yatıracağız" şeklinde cevap veren Bekaroğlu ardından bordo mavili taraftarlara "Troller" diyerek hakaret etmişti. Bunun üzerine tepkiler daha da çoğalınca bir skandala daha imza atan Bekaroğlu "Trabzonsporluların tedaviyie ihtiyacı var" ifadelerini kullanarak "Bu kadarını bilmiyordum; çok açık ki Trabzonspor taraftarlarının terapiye ihtiyacı var. Sözümü geri aldım. Trabzon için de adalet!" mesajı paylaştı.

Tepkilerin dinmediği son olarak Bekaroğlu " Terapiye başlıyoruz... Hadi hep beraber 2018 şampiyonu Trabzonspor... sonra 2019, olmazsa 2020... 2023 hedefi ise bambaşka olur...haydi. Trabzonspor için son bir cümle: Adalet arayışında haklı. Ama bu gelecekte başarı hedefini örtmesin" ifadelerini kullandı.


Tepkileri gören Bekaroğlu çark etti!

Tepkileri gören Bekaroğlu çark etti!

Tepkileri gören Bekaroğlu çark etti!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler