Temiz Futbol Eylemcilerinin bir diyeceği var!

Şike davasında beraat kararı alınmasının ardından 183 haftadır ‘Temiz Futbol Eylemi’ gerçekleştiren grup Trabzon’da gazetelere ilan vererek mesaj yolladı. İlanda şu ifadelere yer verildi; Farkındayız!!! O nedenle 183 haftadır sokaklardayız. Transfere kayn

Temiz Futbol Eylemcilerinin bir diyeceği var!

Şike davasında beraat kararı alınmasının ardından 183 haftadır ‘Temiz Futbol Eylemi’ gerçekleştiren grup Trabzon’da gazetelere ilan vererek mesaj yolladı.

İlanda şu ifadelere yer verildi;

Farkındayız!!!

O nedenle 183 haftadır sokaklardayız.

Transfere kaynak bulma umuduyla şike davasını satanların farkındayız!

Bedava bilet uğruna her türlü ahlaksızlığa alkış tutanların farkındayız!

‘Kişilerle kurumlar ayrılsın’ fermanını veren siyasete karşı mücadele verdiğimizin farkındayız!

2010-2011 sezonunda resmileşen şikenin Futbol Federasyonu’nun desteği ile hala devam ettiğinin farkındayız!

UEFA, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi’nden gelen şike mahkumiyet kararlarını Türk Halkına ‘Fener’e müjde’ diye satan ve şikeyi görmezden gelen İstanbul basınının gerçekleri manipüle etme çabasının da farkındayız!

Tüm bunlara rağmen, 183 haftadır devam eden Temiz Futbol Eylemleri’nin adalet yerini bulana kadar devam edeceğinin bilinmesini istiyoruz. Bordo Mavi renklere gönül vermiş herkesi şehrine ve davasına sahip çıkmaya davet ediyoruz.

2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor’dur.

Bu gerçeği değiştirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

Temiz Futbol Eylemcileri

far-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler