Tekelioğlu'ndan sürpriz 11!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadında karşı karşıya geleceği Gençlerbirliği karşılaşmasına sürpriz bir 11'le çıkıyor. Şota Arveladze'nin ardından takımın başına getirilen Sadi Tekelioğlu kalede Onur'la başlarken Sav

Tekelioğlu'ndan sürpriz 11!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadında karşı karşıya geleceği Gençlerbirliği karşılaşmasına sürpriz bir 11'le çıkıyor.

Şota Arveladze'nin ardından takımın başına getirilen Sadi Tekelioğlu kalede Onur'la başlarken Savunma hattında Cavanda, Mustafa Aykut ve Alper'e şans verdi. Savunmanın önünde M'bia ve Okay forma giyerken Orta sahada Özer, Marin ve Sefa forma sansı buldu. Deneyimli teknik adam hücum hattında ise N'Doye'ye şasn verdi.

Ayrıca ilk 11'de oynayacağı düşünülen Yusuf, Cardozo, Erkan ve Mehmet bugün yedek kulübesinde olacak. Tekelioğlu'nun Cardozo ve Yusuf'u gribal enfeksiyonları bulunması nedeniyle yedek başlatmak zorunda olduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor