Tekelioğlu'ndan karizma açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu kendisi ile ilgili İstanbul medyasında maksatlı yapılan eleştirileri cevapladı. Tekelioğlu özellikle İstanbul medyasında kendisi ile ilgili haksız ve yersiz eleştiriler yapıldığını belirterek "Karizma ceketle,

Tekelioğlu'ndan karizma açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu kendisi ile ilgili İstanbul medyasında maksatlı yapılan eleştirileri cevapladı.

Tekelioğlu özellikle İstanbul medyasında kendisi ile ilgili haksız ve yersiz eleştiriler yapıldığını belirterek "Karizma ceketle, kravatla, gömlekle olmuyor. Karizma Avni Aker’in zemininde olunuyor. Şimdi size bir örnekler vereyim. Ahmet Suat Özyazıcı bu ülkede futbol tarihini değiştirmiş biri. Karizması mı yok? 4 kez Trabzonspor’u şampiyon yaptı. Bakın ben de 4 milli takım hocasının asistanlığını yardımcılığını yaptım. Özkan Sümer’in, Metin Türel’in yardımcığını yaptım. 4 ikinci lig takımını süper lige çıkardım. 13 yaşından 20 yaşına kadar alt yapıda kazanmadığımız kupa kalmadı. Süper lig şampiyonluğu dışında Türkiye’de her kategoride şampiyonluk yaşadım. Karizma sahada olunuyor. 60 yaşından sonrada birilerine şirin gözükmek için değişemem" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor