Tekelioğlu: "Ürettiklerimizi vitrine çıkaracağız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, A takımda görev almasının bugüne kadar altyapıda ürettiklerini vitrine çıkarma adına kendisine verilmiş büyük bir şans olduğunu söyledi.   Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, bordo-mavili kulübün der

Tekelioğlu: "Ürettiklerimizi vitrine çıkaracağız"
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, A takımda görev almasının bugüne kadar altyapıda ürettiklerini vitrine çıkarma adına kendisine verilmiş büyük bir şans olduğunu söyledi.
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, bordo-mavili kulübün dergisinin aralık ayı sayısında yer alan yazısında, Trabzonspor'un bir neferi olarak teslim edilen bayrağı bir adım daha ileriye taşıyabilmek, geride kalacak süreçte en büyük mutluluğu olacağını vurguladı.
 
Tekelioğlu, ağlayarak veda ettiği Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na 13 yıl aradan sonra çıktığı ilk maçtan gülerek ayrılmanın tarifi imkansız imkansız bir mutluluk olduğunu belirterek, "Her ne kadar profesyonel olsak da, söz konusu Trabzonspor olduğunda kendimizi ait hissettiğimiz bu kulüp için birkaç maçlık değil, bir saatlik dahi görev verilse onu en iyi şekilde yapmak için bugüne kadar edindiğimiz tüm bilgi, birikim ve tecrübemizi ortaya koymak biz Trabzonsporluların görevidir. Kaldı ki ben Trabzonspor'un altyapı sorumlusuyum. A takımda görev aldığım bu süreç, bugüne kadar altyapıda ürettiklerimizi vitrine çıkarma adına bize verilmiş büyük bir şanstır. Bu şansımızı geçmişteki acı tecrübelerimize karşın doğru bildiğimizden ödün vermemek adına ortaya koymak için uygun zamanı bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.
 
Sadi Tekelioğlu, sözlerini şöyle tamamladı: 
 
"Trabzonspor'un yarınını kazanmak için bugünü de riske etmeden en uygun zamanlarda altyapı oyuncularını takıma katarak siz taraftarlarımızın, Trabzonspor'un ürettikleriyle ne kadar bitmek bilmeyen bir deniz olduğunu görmesini sağlamak en büyük hedefim." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor