Tekelioğlu: Transferler skandal!

Trabzonspor'un eski teknik direktör Sadi Tekelioğlu Mehmet Ekici'den transferlere bir çok konuda açıklama yaptı

Tekelioğlu: Transferler skandal!
HABER61 SPOR SERVİSİ ÖZEL HABER

Trabzonspor’un eski teknik direktörü ve eski altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Tekelioğlu son günlerin en çok konuşulan konusu haline gelen Mehmet Ekici hakkında “Samimi değil” dedi.  “Mehmet iyi niyetliyim diyor ama sözleşme imzalamıyor.“ diyen Tekelioğlu “ Madem iyi niyetlisin neden imza atmıyorsun. Dingonun ahırı mı burası her giden aynı şekilde gidiyor buradan. Aurelio’dan beri aynı devam ediyor. Yani Mehmet’in davası şu;  Sezon sonuna kadar Trabzonspor’da kadro dışı bırakılmadan oynayayım,  sezon sonu da elimi kolumu sallayarak gideyim.  Futbolcunun asla bu tür konularda samimiyetine inanmam. Kendi oğlum olsa da inanmam ”ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un yapısının değiştiğini söyleyen Tekelioğlu “ Başarısızlıkta taraftarın futbolcuyu dövdüğü  kulüpten futbolcunun taraftarı dövdüğü bir kulübe dönüştük.” dedi.

TRANSFERLER SKANDAL

Yapılan transferleri değerlendiren tecrübeli teknik adam “  Yapılan transferleri sağlıklı bulmuyorum. İleriye dönük oyuncu yok. Bero iyi dediler ama 1461 Trabzon’da ancak oynar. 1461’de oynayan Yavuz’dan Trabzon’daki Yusuf’tan daha iyi değil.  Sezon başındaki diğer transferlere baktığınız zaman Onazi, Castillo transferleri skandal. İtalya’da oynayan Milan’ın İnter’in göremediği ismi o kadar para verip alıyorsun, bu skandaldır. Olcay’ın çok fayda sağlayacağını düşünmüyorum.  Yusuf’tan fazlası yok. Yusuf gibi 10 pozisyonda kaleciyle karşı karşıya kalır biri gol olur. Beşiktaş’la yarışacağım diyeceksin onun düşünmediği oyuncuyu sen düşüneceksin. Bir de utanmadan Mehmet Ekici’yi Beşiktaş’a vereceksin bir de 6 ay sana kiralayacaklar. Akıl almaz bir durum. Bakın 30 yaşını geçen Aatıf seni tercih etmiyor Antalya’ya gitmek istiyor. “ ifadelerini kullandı.

ERSUN HOCA DEVRE ARASINDA BELLİYDİ

Muharrem Usta yönetiminin göreve geldiğinde teknik direktör olan Sadi Tekelioğlu o dönem devre arasında söylediklerinin şimdi gerçekleştiğini ve daha o günden Ersun Yanal’ın geleceğinin belli olduğunu söyledi. Tekelioğlu “ O dönem 9 futbolcuyla ilgili rapor verdim. Bunların arasında Serdar Gürler ve Soner Aydoğdu da vardı. Bunları göndermeyelim dedim. Soner’i neden gönderiyorsun 18. ,19. Adamın olur, rotasyonda kullanırsın. Ama Soner için şunu söylediler; Hoca onunla anlaşamıyor dediler. Hangi hoca bu, görevde ben varım o zaman. Ersun Yanal’la o zamandan anlaşmışlardı.” dedi.

HER ŞİKAYET EDEN GERİ Mİ DÖNECEK?
Medjani’nin geri dönüşüyle ilgili de konuşan tecrübeli hoca “ Medjani seni en zor durumdayken gidip şikayet etti. Şimdi dönüp onu aldık. Her alacağı olanı geri mi alacaksınız. O zaman Tolunay’ın da Hami’nin de alacağı var onları da alsınlar” dedi.
 
Mustafa Yumlu’nun gözden çıkarılmasıyla ilgili de açıklamada bulunan Sadi Tekelioğlu “Mustafa’yı neden gönderiyorsunuz. Uğur’u tutup onu göndermeyeuğraşıyorsunuz. Niye? Uğur, Ersun Yanal’a bodyguardlık yapıyor.” İfadelerini kullandı
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler