Tekelioğlu: Sizin işiniz saha

Trabzonspor'da camia bugün ve yarın yapılacak olan genel kurula odaklandı. Futbol takımı oyuncuları da ister istemez genel kuruledan çıkacak sonuca kilitlenmiş durumda. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu her ne kadar oyuncularını genel kurul havasından uzakl

Tekelioğlu: Sizin işiniz saha

Trabzonspor'da camia bugün ve yarın yapılacak olan genel kurula odaklandı. Futbol takımı oyuncuları da ister istemez genel kuruledan çıkacak sonuca kilitlenmiş durumda. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu her ne kadar oyuncularını genel kurul havasından uzaklaştırmaya çalışsa da futbolcularda da büyük bir merak var.

Uzun süredir alacaları ödenmeyen bordo mavili futbolculara kongre sonrası için söz verilmişti. Böylesine sıkıntılı bir ortamda takımı maça hazırlayan Tekelioğlu oyuncularına " Siz sahaya odaklanın bizim işimiz orası. Eskişehirspor maçı bizim için çok önemli. Mutlaka bu 90 dakikayı kazanmalıyız." işeklinde  uyarılarda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor