Tekelioğlu: "Rize başka Antalya başka"

Trabzonspor teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu Antalyaspor karşılaşması osnrasında açıklamalarda bulundu.   Tekelioğlu, "Seyir zevki güzel bir müsabaka oldu. Antalyaspor'un da tehlikeli atakları oldu. Skorun 3-0 olması ilk defa oldu. Seyircisiz maçlar oynad

Tekelioğlu: "Rize başka Antalya başka"
Trabzonspor teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu Antalyaspor karşılaşması osnrasında açıklamalarda bulundu.
 
Tekelioğlu, "Seyir zevki güzel bir müsabaka oldu. Antalyaspor'un da tehlikeli atakları oldu. Skorun 3-0 olması ilk defa oldu. Seyircisiz maçlar oynadık. Seyirci bugün baya destek verdi. Bizim için güzel bir maç oldu. Onur'un kurtardığı net pozisyon var. Kırılgan bir takımız. Ggol yedikten sonra toparlanamıyoruz. Penaltıyı bilemiyorum. Ama eline vurmadıysa üzülürüm. Baya itiraz ettim ama faul pozisyonunda. İzledim ama karar veremedim. İnşallah posizyon penaltıdır ki taraflar üzülmesin. Trabzonspor öyle bir konuma geldiki hakemlerin eğitim maçları oldu. Yorumculara güzel malzeme çıktı. Rizespor başka Antalyaspor başka bir maç." dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler