Tekelioğlu: "Önemli bir rakiple oynuyoruz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi tekelioğlu Adanaspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Tekelioğlu, Gündüz maçının berabere bitmesi grubu şekillendirmeye başladı. Biz önemli bir rakiple oynuyoruz. Onlarda iddialı güzel bir maç olacak. Adanasp

Tekelioğlu: "Önemli bir rakiple oynuyoruz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi tekelioğlu Adanaspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Tekelioğlu, Gündüz maçının berabere bitmesi grubu şekillendirmeye başladı. Biz önemli bir rakiple oynuyoruz. Onlarda iddialı güzel bir maç olacak. Adanaspor iyi bi takım. Çok çekişmeli geçmeye namzet bir maç" dedi.

Deniz Yılmaz ile ile ilgili olarak sorulan soruya "Denize bir gün izin vermiştirk. Deniz güçlü bir oyuncu. Böyle müsabakalar bu tür oyuncualrın öne çıkmasını sağlıyor. İnşallah N'Doye'de gittikten sonra bu şansı iyi değerlendirir" ifadelerini kullandı.

Deneyimli Teknik adam Onur için ise "Daha fazla maç oynamasını istiyoruz. Uğurcan'a da şans vereceğiz. Kaleci oynayarak form tutar. Onur zaten iyi bir kaleciydi. Hem ona katkı sağlamak hem de grubu birinci bitirmek için oynaması gerekir diye düşündük" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor