Tekelioğlu Kaybetmek İstemiyor!

TRABZONSPOR, TEKELİOĞLU İLE EVİNDE KAYBETMİYOR Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde çıktığı bu sezon ki maçları kaybetmedi. Shota Arveladze'nin görevinden ayrılmasının ardından takımın başına geçen Tekeli

Tekelioğlu Kaybetmek İstemiyor!

TRABZONSPOR, TEKELİOĞLU İLE EVİNDE KAYBETMİYOR

Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde çıktığı bu sezon ki maçları kaybetmedi. Shota Arveladze'nin görevinden ayrılmasının ardından takımın başına geçen Tekelioğlu, bordo-mavililerin başında evinde oynadığı 3 maçı da kaybetmedi. Gençlerbirliği'ni 1-0, Eskişehirspor'u 3-1 ve son olarak Antalyaspor'u 3-0 mağlup eden Karadeniz ekibi, yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Gaziantepspor'u yenerek Tekelioğlu yönetiminde yenilmezliğini sahasında sürdürmek istiyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nın Trabzonspor'un hedeflerinden biri olduğunu vurgulayarak, "Bizim için her maç önemli. Sahamızda aldığımız başarılı sonuçları sürdürmek istiyoruz. Gaziantepspor maçını kazanarak kendi evimizdeki kazanma alışkanlığımızı devam ettirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler