Tekelioğlu ilk 11'ini büyük oranda belirledi

Trabzonspor’da teknik direktör Sadi Tekelioğlu ilk 11'i büyük oranda belirledi. Teknik direktör Şota’nın istifasının ardından göreve getirilen teknik direktör Sadi Tekelioğlu Gençlerbirliği maçı öncesi  ilk 11'i belirlemeye çalışıyor. Tekelioğlu ilk 11'i

Tekelioğlu ilk 11'ini büyük oranda belirledi

Trabzonspor’da teknik direktör Sadi Tekelioğlu ilk 11'i büyük oranda belirledi.

Teknik direktör Şota’nın istifasının ardından göreve getirilen teknik direktör Sadi Tekelioğlu Gençlerbirliği maçı öncesi  ilk 11'i belirlemeye çalışıyor. Tekelioğlu ilk 11'i büyük oranda belirlerken sol bek ve forvet konusunda kesin kararını henüz vermedi. Solbek mevkiinde  Musa Nizam’ı deneyen Tekelioğlu bu konuda kesin kararını vermezken forvette de Cardoza ve N’doyeyi birlikte oynatmayı hedefliyor.

MUSTAFA İLK 11 E DÖNÜYOR

Trabzonspor’un yeni patronu Tekelioğlu antremanlarda Douglos’ın sarı kart cezalısı olduğu haftada Aykut'un yanında ikinci stoper olarak Mustafa Yumlu’ya şans vermeyi planlıyor. Aykut ve Mustafa Yumlu ikilisini denerken iki oyuncunun da performansından memnun kaldı. Savunmayı Cavanda, Aykut, Mustafa Yumlu ve Musa Nizam’dan oluşturmayı düşünen başarılı hoca forvette de ikiliye döneceğinin sinyalini verdi.

N’DOYE CARDOZA BİRLİKTE

Trabzonspor  teknik direktörü Sadi Tekelioğlu  Avni Aker’de oynanacak olan Gençlerbirliği maçına çift forvetle çıkıp çıkmama konusundaki kararınıda henüz kesinleştirmedir. Hafta içindeki çalışmalarda N,Doye Cardoza ikilisini birlikte deneyen Tekelioğlu bu konuda da son  kararını bugün yapılacak son taktik çalışmanın ardından verecek.Tekelioğlu hafta içinde yapılan çalışmalarda iki futbolcuyu sürekli yan yana oynatarak performanslarına baktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor