Tekelioğlu: "İkinci yarı tuttu. İlk yarı tutmadı"

Trabzonspor teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu maç sonu açıklamalarda bulundu. Tekelioğlu, "beklemediğimiz bir olayla karşılaştık. Planımızı 11'e11 yapmıştık. Son bölümde biz daha istekli oynadık. Rakibin üzerine gittik. Golün ardından hemen futbolcumuz atı

Tekelioğlu: "İkinci yarı tuttu. İlk yarı tutmadı"

Trabzonspor teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu maç sonu açıklamalarda bulundu.

Tekelioğlu, "beklemediğimiz bir olayla karşılaştık. Planımızı 11'e11 yapmıştık. Son bölümde biz daha istekli oynadık. Rakibin üzerine gittik. Golün ardından hemen futbolcumuz atıldı. Bu kaldırmak zor. İkinci golü yemesek farklı olabilirdi. Geri düşütğünüzde skoru kurtarmak zor. İkinci yarı tuttu. İlk yarı tutmadı. Gökhan Hacettepe'de oynarken Trabzonspor'a gelmesi için ön ayak olmuş hocalardan biriyim. Beni çok iyi tanır. Ben Markoviç'in hareketine tepki gösterirken o geldi. bende sende nerden yetiştin dedim. Hacettepe'den Fenerbahçe'ye gidince böyle oluyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor