Tekelioğlu: "İkinci yarı çok farklı olacak"

Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna yenilgisiz devam eden Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Bursaspor maçına kilitlendi. Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, kupada yakaladıkları havayı lige yansıtmanın planlarını yapıyor.   Halen eksikleri olduğunu

Tekelioğlu: "İkinci yarı çok farklı olacak"
Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna yenilgisiz devam eden Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Bursaspor maçına kilitlendi. Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, kupada yakaladıkları havayı lige yansıtmanın planlarını yapıyor.
 
Halen eksikleri olduğunu belirten Tekelioğlu, "Takım olarak eksiklerimiz var. Bunları gidermek içinde çok çalışacağız. Belli bir mesafe aldığımızı düşünüyorum ama bu bizim için yeterli değil. Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele ettiğimiz maçlarda iyi işler yaptık. Şimdi bunu lige yansıtmanın zamanı geldi. Ligde de aynı başarıyı tekrarlamalıyız. Hem oyuncu kalitemizi hem de takım kalitemizi gösterme adına ikinci yarı bizim için çok daha farklı olacak. Üst basamaklara doğru tırmanmak için hepimize görev düşüyor. Camiamızın bize sabır göstererek destek olmaları bu süreç adına çok önemli" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler