Tekelioğlu: İhtiyacımız zaman

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, kaliteli bir oyuncu topluluğuna sahip olduklarını ancak toparlanıp ayağa kalkmak için biraz zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi. Sezon içinde yaşanan olumsuzluklardan oyuncularının olumsuz etkilendiğinin altın

Tekelioğlu: İhtiyacımız zaman

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, kaliteli bir oyuncu topluluğuna sahip olduklarını ancak toparlanıp ayağa kalkmak için biraz zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Sezon içinde yaşanan olumsuzluklardan oyuncularının olumsuz etkilendiğinin altını çizen Tekelioğlu, “Ancak her oyuncumuz giyindiği formanın ağırlığının da farkında. Hem saha içi hem de saha dışı etkenlerin yarattığı travma bugünlerin hazırlayıcısı oldu” dedi.  Tekelioğlu, oyuncularıyla toplu olarak ve bire bir görüşmeler yaptığını da belirtirken, “Onların böyle bir süreçte moral-motivasyona her şeyden daha çok ihtiyacı olduğu da bir gerçek. Bu nedenle bu geçiş sürecini minimum seviyeye indirip bulunduğumuz konumdan üst sıralara doğru da tırmanmalıyız. Bu çerçevede ilk yarının son 2 haftasında oynayacağımız Antalyaspor ve Kasımpaşa maçları bizim için çok önemli” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor