Tekelioğlu; Burak Yılmaz alınmamalı!

Sadi Tekelioğlu'ndan , Burak Yılmaz değerlendirmesi

Tekelioğlu; Burak Yılmaz alınmamalı!
Trabzonspor’un eski altyapı sorumlusu ve eski Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Burak Yılmaz'ın transferi konusunda konuştu

Gündemdeki Burak Yılmaz girişimlerini yorumlayan tecrübeli teknik adam bu transferin yapılmaması gerektiğini savundu. Burak'ın geçmişte bordo mavili takımda gol krallığı yaşadığını ancak bir efsane haline getirilmemesi gerektiğini kaydeden Tekelioğlu, transfer için konuşulan rakamların verilmemesi gerektiğini ve gerçekleştiği takdirde hata olacağını söyledi.

Konuşulan isimlerin transferi halinde ekonomik olarak yine sorun yaşanacağını kaydeden Tekelioğlu " Burak 32 yaşında ve imzalanmak istenen sözleşmenin sonunda 35 olacak. Bu transferlere büyük paralar harcanmamalı. Bu ekonomik yapıda genç Yusuf Erdoğan'ı gönderip 30 yaşından büyük futbolcular almak doğru değil." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler