Tekelioğlu Bu Kaderi Değiştirmek İstiyor!

 Karadeniz ekibi bu sezon deplasmanda oynadığı 8 lig maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Attığı 9 gole karşılık kalesinde 14 gol gören bordo-mavililer, topladığı 24 puanın 10'nu dış saha maçlarında elde etti.   Dış sahada oynadığı

Tekelioğlu Bu Kaderi Değiştirmek İstiyor!
 Karadeniz ekibi bu sezon deplasmanda oynadığı 8 lig maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Attığı 9 gole karşılık kalesinde 14 gol gören bordo-mavililer, topladığı 24 puanın 10'nu dış saha maçlarında elde etti.
 
Dış sahada oynadığı maçlarda beklentilerin altında kalan Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, Bursaspor karşısında ilk deplasman galibiyetini almak istiyor. Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu olarak görev yaptığı dönemde Shota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör olarak A takımın başına getirilen Sadi Tekelioğlu, bordo-mavili takım ile çıktığı 3 deplasmanda maçında 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Fenerbahçe'ye 2-0 ve Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup olan bordo-mavili ekip, Kasımpaşa ile ise 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor, deplasmandaki en son galibiyetini Sivasspor'a karşı aldı. 85 gündür dış sahada yüzü gülmeyen Karadeniz ekibinde tecrübeli teknik adam, bordo-mavililerin dış sahadaki kaderini değiştirmeyi planlarken, ligin ikinci yarısına ise iyi bir başlangıç yaparak takımı teknik direktör tartışmalarından uzak tutmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler