Tek hedef 3 puan

Trabzonspor seriye bağlamak istiyor

Tek hedef 3 puan
Trabzonspor, G.Saray ve Çorum’un ardından bugün de Çaykur Rizespor’u yenmek istiyor. Ersun Yanal, oyuncularını uyardı: Mutlaka kazanmalıyız.

Spor Toto Süper Lig'de G.Saray'ı ardından kupada Çorum Bld'yi yenen Trabzonspor, galibiyet serisini devam ettirmek için bugün oynayacağı Çaykur Rizespor maçına kilitlendi. Bordo-mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal, oyuncularını Çorum Bld karşısında futboldan dolayı sert bir şekilde uyararak şunları söyledi:

ÇORUM'DA GÖRDÜK
"G.Saray galibiyetinin ardından rehavet ortamının oluşmasını istemiyorduk. Çorum deplasmanında bunu çok iyi gördük. Rizespor ligin iyi oynamaya çalışan takımlarından. Bu maç bir seri oluşturmamız açısından çok önemli. O yüzden mutlaka kazanmalıyız."

FIRTINA 20-5 ÖNDE
Trabzon ile Rizespor, ligde 33'üncü kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 32 maçta Trabzonspor'un 20, Rizespor'un 5 galibiyeti bulunurken, 7 karşılaşma ise berabere bitti. Bu maçlarda Çaykur Rizespor 23, Trabzonspor ise 64 gol kaydetti.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor