Tek gündem Prag

Trabzonspor'da herkes Prag maçına odaklandı

Tek gündem Prag

Avrupa serüvenine 8 Ağustos’ta başlayan ve Çekya’da Sparta Prag ile kozlarını paylaşan Karadeniz ekibi, 2-2’lik skorla Türkiye’ye dönmüştü. Son 6 dakikada müthiş bir geri dönüşe imza atan Trabzonspor’da taraftarlar da rövanş öncesinde görevlerini yerine getirdi.

Grupları istiyorlar

Bordo-Mavili futbolseverler kısa sürede Prag karşılaşmasının biletlerini tüketti. Taraftarın bu ilgisinden memnun olan Fırtına, Medical Park Stadyumu’nda hata yapmak istemiyor.

26 Şubat’ta oynadığı ve Ümraniyespor’a 3-1 yenildiği Türkiye Kupası maçından bu yana oynadığı 16 mücadelede yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman da tüm planlarını galibiyet üzerine yapıyor.

Bordo-Mavili yönetim de 4 yıl sonra katılınan Avrupa macerasında hedefi gruplar olarak belirledi. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve ekibi, Prag engelinin aşılmasını ve bir üst tura yükselinmesini planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler