Tehdit edilen oyuncu hakkında Trabzonspor’dan açıklama

Bordo mavili takımın oyuncusu Osiris Eldridge, sosyal medyadan tehdit edilmişti.

Tehdit edilen oyuncu hakkında Trabzonspor’dan açıklama

Trabzonspor Basketbol Takımı oyuncularından Osiris Eldridge, sosyal medya hesabına gönderilen tehdit mesajını paylaşmıştı. 

Bordo mavili basketbolcu Osiris Eldridge, kendisine gönderilen tehdit mesajını takipçileriyle paylaşmıştı. Eldridge'e gönderilen mesajda yer alan ifadeler şöyleydi:

Umarım çocuklarının acısından ölürsün. Umarım kız arkadaşın, annen ve baban kanserden ölür. Türkiye'den ve Trabzon'dan ayrılsan iyi olur. 3 sayılık atışlarından dolayı kaybettiğim her dolar için bana ödeme yapacaksın. Sana iki el ateş açacağım. Kız arkadaşına ölene kadar tecavüz edeceğim ve çocuklarını denize atacağım.

Genel Menajer Nihat Mala, Trabzonspor Basketbol oyuncusu Osiris Eldridge ile ilgili açıklamalarda bulundu

Genel Menajer Nihat Mala, “Oyuncumuz Osiris Eldridge'ye yönelik hakaret ve tehdit içerikli mesajı kınadığımızın, olayın takipçisi olduğumuzun kamuoyu tarafından bilinmesini isterim. Osiris'e sahip çıkan taraftarlarımıza da güçlü bir aile olduğumuzu bir kez daha gösterdikleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

tehdit

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor