"Taşlar yerine oturduğunda..."

Çubukçu özlenen Trabzonspor'u yakında herkesin göreceğini söyledi

"Taşlar yerine oturduğunda..."
TRABZONSPOR Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, iyi bir takımın temelini attıklarını belirterek, zamanla ve sabırla özlenen Trabzonspor'u izlettireceklerine inandığını söyledi.

Asbaşkan Ahmet Çubukçu, camiadan sabır ve destek istedi. Çubukçu, "İyi bir takımın temelini attık. Aramıza yeni katılan oyuncular var. Her geçen gün kalitelerini ortaya koyarak transferde doğru işler yaptığımızı göstereceklerine inanıyorum. Zamanla camiamızın beklentilerini karşılayacağız. Futbolcularımıza güveniyoruz" dedi.

"SABIR VE DESTEK İSTİYORUZ"

Takımda taşların yerine oturduğunda özlenen Trabzonspor’u izlettireceklerine inandığını ifade eden Çubukçu, "Zamanla takımımızın çok iyi işlere imza atacağını ve camiamızı mutlu edeceğini düşünüyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Henüz yeni bir takımız. Şu anda sabır ve desteğe ihtiyacımız var. Bunun için camiamızdan gerekli süreyi istiyoruz. Taşlar yerine oturduğunda herkes özlenen Trabzonspor'u izleyecek" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor