Tarihi fotoğraf Trabzonspor müzesinde

Trabzonspor’un 1975-76 sezonunda elde ettiği ilk şampiyonluk sonrası yapılan yönetim kurulu toplantısı fotoğrafı, müzede yerini aldı.

Tarihi fotoğraf Trabzonspor müzesinde

Trabzonspor’un eski yöneticisi Abdullah Beşir, 1975-76 sezonunda elde edilen ilk şampiyonluk sonrası yapılan yönetim kurulu toplantısının fotoğrafını Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi’ne hediye etti.

İlk şampiyonluk tarihi olan 23 Mayıs’ta Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi’ni ziyaret eden Beşir, Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun’a fotoğrafı teslim etti.

Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun, Beşir’e hassasiyetinden dolayı teşekkür ederek, “Böyle anlamlı bir günde böyle önemli bir fotoğrafı teslim aldığımız için çok mutluyuz. Tarihi belge niteliği taşıyan bu belgeyi müzemizde özel olarak hazırladığımız köşemizde sergilemeye hemen başlayacağız” dedi.

Tarihi fotoğraf Trabzonspor müzesinde

Tarihi fotoğraf Trabzonspor müzesinde

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler