Taraftarlardan Avni Aker açıklaması: Bende oradaydım!

Trabzonspor taraftarları düzenledikleri bir basın toplantısı ile açıklamalarda bulundular. Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde bir araya gelen Trabzonspor Taraftarlar birliği başkanı Adem Söğüti Trabzonlu Gençler taraftarlar derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, B

Taraftarlardan Avni Aker açıklaması: Bende oradaydım!

Trabzonspor taraftarları düzenledikleri bir basın toplantısı ile açıklamalarda bulundular.

Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde bir araya gelen Trabzonspor Taraftarlar birliği başkanı Adem Söğüti Trabzonlu Gençler taraftarlar derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, Bordo mavi taraftarlar derneği Başkanı Ahmet Aksu, El nino taraftarlar derneği başkanı Murat Bal, Bir Sevda 967 taraftarlar derneği Başknaı Barış Karadeniz ve Değirmendereli Kaplanlar taraftarlar derneği Başkanı Serdar Birsen Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak olan son sezon için veda çağrısı yaptılar.

Dernekler adına konuşma yapan Adem Söğüt, "1951 yılında inşaa edilen Hüseyin Avni Aker Stadyumumuzda son sezonumuzu geçireceğiz. Biz burada güldük burada ağladıki bu sahada tarihler yazdık. 1967'den itibaren zaferlerle dolu geçen 48 sene kalplerde hep yaşayacak olsa da, son defa el ele buradayız. Trabzonspor'umuzun tarihi destenlar yazdığı, tüm dünyanın hafızalarından çıkmayacak şekilde kentimizin isminin kazındığı Hüseyin Avni Aker stadında oynayacağımız son sezonun kombine bilet satışları başladı. Zaferleri ve hüzünleri içinde barındıran, nice ünlü takımlara cehenm,nemi yaşatan, Türk futbol tarihinin önemli stadı., hiç bir zaman unutulmayacak mabedimize hep birlikte veda edelim. Bizler taraftar dewrnekleri olarak bu sezsonun onuruna yakışacak bir veda, gururlu bir şampiyonluğu beraber kucaklamak için bir araya geldik. Büyük Trabzonspor taraftarını yeni sezonda emektar stadımızdaki yerini son keza almaya bugünden çağırıyoruz. Veda sezonuna yakışır yeni başarılar için ligde ve Türkiye kupasında sonuna kadar devam ettireceği mücadele ruhuna, ruh katmak için zaferlere tanıklıl edebilmek için Avni Aker stadı'nın veda sezonunda "bende oradaydım" diyebilmek için tribündeki yerimizi hep birk,like alalım. Buradan Trabzon Valimize Büyükşehiri Ortahisar ve bütün ilçe Belediye Başkanlarımızai STK Başkanlarımıza, İşa adamlarımıza çağrıda bulunmak istiyoruz. Trabzonspor'un şuana kadar sattığı kombine sayısı bin gibi komik bir rakam. Özellikle iş adamlarımız hertürlü eleştiriyi yapıyorlar yinede kombine bilet alarak kulübe destek versinler. Yinede eleştirilerini yapsınlar. Kombine bilet alarak çalışanlarına dağıtsınlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor