Taraftardan o yöneticiye tepki

Trabzonspor’da TFF seçimleri sonrası iki yöneticinin istifası ile yaşanan süreç sürüyor.Özellikle Bordo-Mavili taraftarlar Trabzonspor yönetimini eleştiri yağmuruna tutarken bu eleştirilerden başkan yardımcısı Ali Uzunay’da nasibini aldı.Sosyal paylaşım s

Taraftardan o yöneticiye tepki

Trabzonspor’da TFF seçimleri sonrası iki yöneticinin istifası ile yaşanan süreç sürüyor.

Özellikle Bordo-Mavili taraftarlar Trabzonspor yönetimini eleştiri yağmuruna tutarken bu eleştirilerden başkan yardımcısı Ali Uzunay’da nasibini aldı.

Sosyal paylaşım sitesinden Şenol Güneş’in Beşiktaş ile sözleşme imzalamasının ardından attığı mesajda Güneş’i eleştiren Uzunay’a Trabzonspor taraftarı  mesajı hatırlatıldı.

Uzunay attığı mesajda; "Olmadı Şenol Hocam olmadı. Bu söylem size yakışmadı. Sen zaten 2011 yılında şampiyonluk kupasını kaldırmıştın bunu nasıl unuttun" ifadelerini kullanmıştı.

uzunay.png

 

Trabzonspor taraftarlarının bir çoğu davalarını sattıklarını belirterek bunu da biz unutmayacağız, bunca zaman bizi kandırdınız bunun hesabını nasıl vereceksiniz.

Siz  insanlara laf yetiştireceğinize gidip kendi rezilliğinize bakın, bile bile emek hırsızlarını destekleyip başımızı önümüze  eğdiniz yazıklar olsun.

 Hangi yüzle tüp kafayı desteklersiniz ihanetin en büyüğünü siz yaptınız şerefiniz ,kalmamış sizin derhal istifa edin.

Şenol hoca olmadı da şike yok diyen Demirören desteği oldu öyle mi. İstifa bir erdemdir.

Bekliyoruz  Demirören’e destek verdiniz gereğini yapın artık zaten görevinizi de tamamlamış oldunuz bir nevi, şeklinde yüzlerce mesaj göndererek tepkilerini dile giderdiler.

uzunay-foto.png

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor